Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja

welness szoba.JPGMikor hajnaltájban révetegen (alfa, béta, gamma állapotban)  az ember nyitogatja  a szemeit, nem biztos, hogy tökéletesen tudatában van annak, hogy éppen hol is ébredezik, különösképpen, ha ide-oda költözget. Perpillanat a strandfürdő panzióját hívjuk „hazá”-nak, s, ha innen HAZAmegyünk Komáromba, az albérletünkbe, az válik otthonná. Onnan pedig haza-haza –alatt Reni Debrecent (illetve Balmazújvárost), Bálint Budapestet érti. Hogy ma a Zöld Wellnessben ébredtünk, béta állapotban, nem is értettük, aztán lassan tisztulni kezdett a kép, hogy most itt vagyunk OTTHON! Pár szót ejtsünk magáról a helyről, hogy a jövőben minél többen ébredhessenek itt! A szoba kellemes, tágas és családias volt, nagy előny, hogy a fürdőszobai ablak nyitásával már némi kereszthuzat idézhető elő, már amennyire a kánikulai napokra jellemző lehet a szeles időjárás. Na és… Tv-t is nézhettünk, ha épp volt időnk – korábban említettük, hogy a mi esetünkben rekordnak számít, hogy bő két hétig egyetlen agyzsibbasztó kereskedelmi csatornás produkciót sem láttunk – most legalább volt min elaludni… A wellness részleg használata 10 és 18 óra között lehetséges, a medence, jacuzzi, szauna leosztás bőven elég a jóléthez a Zöld házon belül. Az ismét bőséges, svédasztalos reggeli mellé finom pudingot is kaptunk extraként  (ha van welcome-drink, akkor ez volt a goodbye-food, ugyanis a nap folyamán visszaköltöztünk a strand mellé – hogy a következő hajnalon aztán totál össze legyünk zavarodva béta állapotban…) Köszönjük a Zöld családnak az elmúlt pár napot, kitartást kívánunk a további családi összmunkához, amit a vendégek kényelme érdekében végeznek!

búcsúzás.JPG

brigi dolgozik.JPGEbédelni a Lilaakácba mentünk, s a menü ismét meglehetősen bőséges volt – vagy a mi gyomrunk szűkült össze az óriáspalacsinták világában… A délutáni programunkat mindenesetre ez egyáltalán nem befolyásolta, ugyanis Bakai Brigitta Százszorszép Kozmetikájában  töltöttük az időt! Kozmetika… Igen, hasonlóan férfias program,  mint a csipkeverés, csak nem kap az ember utána könyvjelzőt, „csak” egy vállalható fizimiskát, amit Brigi szakértő kezeinek köszönhet.  Mindketten ultrahangos kezelést és arcmasszázst kaptunk, Reni pluszban kért még egy szemöldökszedést festéssel, Bálint megelégedett az alapcsomaggal. Brigi hivatalosan elektrokozmetikus, ami nem azt jelenti, hogy kizárólag villanyszerelő végzettségű vendégeket vállal, hanem, hogy a kezelés kézi technika mellett, gépi technológia bevetése mellett is folyik –a kedves vendég igényeitől függ, persze. ÉÉÉÉÉÉS most frankón lebuktatjuk az abádszalóki férfiakat! Brigi hölgy- és férfi vendégeket is fogad, hiszen a szépség mindenkinek jár! (Most nyilallik belénk e felismerés, hogy pályát tévesztettünk és inkább sztereotip reklámszövegek gyártásával kellene foglalkoznunk.) Szóval pasi kuncsaftok épp úgy megfordulnak Brigi kezei között, mint a gyengébb nem képviselői, ami végülis nem olyan nagy csoda, hiszen a hapsik is eltöltenek egy bizonyos időt a tükör előtt, max. szégyellik bevallani. A lényeg: Brigi alapos munkát végez az aktuális kuncsafton, mi kell ennél több? Drága blogmustrálók, gondoljanak csak bele – s itt különösképpen a hölgyeket kívánnánk megszólítani! Amíg a pasik otthon nézik a focimeccset, kosár elődöntőt, kézilabda középdöntőt… addig kegyedék víg kedéllyel beneveznek egy frissítő brigi és bálint.JPGarcmasszázsra, egy nyugtató kezelésre, olyasvalamire, amiben Brigi biztos, hogy szakértő! Nagyszerű program! Közben a kezelőágyon (vagy minek is nevezzük azt, amin ma mi is feküdtünk) kibeszélik gondjukat, bajukat, férjüket, vejüket, a vejük harmad-unokaöccsének kisfiát, s közben még szépülnek is egy kevéskét (vagy épp rettentően sokat!) A természet hatalmas körforgásában örök igazság, hogy a történetek hölgy szereplője, valahogy minden áron tetszeni vágyik a férfinak. Drága hölgy olvasóink! A Százszorszép kozmetikában meglehetősen széles körű szolgáltatást igényelhettek (kedves férjetek, párotok akár egy egész VB-t végignézhet, amíg ti el vagytok foglalva a megszépülés ügyes-bajos gondjaival…)

after.JPG

sül a kolbász.JPGEsti programként pedig: meghívást kaptunk Kovács Mihály polgármester úrhoz egy kis kerti sütögetésre, s mivel nem stílusunk a sütögetős programok visszamondása (és miért is mondanánk vissza egy kedves invitálást??), eleget tettünk a meghívásnak. Egy meglehetősen laza nap van a hátunk mögött (backstage-információ: ezeken a bizonyos laza napokon rendezzük sorainkat: rendet rakunk a számítógépen: netre tölthető fényképek, már megírt blogok ügyében – kismillió technikai nyalánkság áll annak hátterében, hogy a nagyközönség folyamatosan tájékozódhasson aktuális eseményeinkről, élményeinkről, s néha  a legnagyobb blogoldal is bemondhatja technikailag az unalmast… ) Tehát, vissza az élményhez: kerti sütögetés, sör, bor, miegymás (az a bizonyos miegymás minimum 50 fokos). Az ilyen estéken mindig ott van a felelősségteljes buliellenőr agyában a „hopp, erről ma még blogot kell írni- gondolat, ezért nem is tanácsos szénné innia az agyát, meg egyáltalán: ő ilyenkor dolgozik, vagy mi a  fene!) Lényeg a lényeg: ha zimmer frei-ben, vagy hasonló vendéglátóipari egységben szálltok meg, a kerti sütögetést ki ne hagyjátok (ha van hozzá gitáros, vagy szájharmónikás manus, az külön dob még egyet a hangulaton…) Higgyétek e két tapasztalt buliellenőrnek: Abádszalókon még a csillagok is máshogy állnak, ha szalonna és kolbász sül a nyárson!!!

birsalma pálinka.JPG

A NAP KÉPEI A GALÉRIÁBAN...

A bejegyzés trackback címe:

https://abadszaloklegjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr265450757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása